dilluns, 6 d’octubre del 2014

TALLERS OCTUBRE

Ja tenim el calendari del mes d'octubre amb tots els tallers. A mida que s'acosti la data, publicarem els cartells individuals.
Recordeu que a tots els tallers que fem a Papers de Sucre el material està inclòs i no heu de portar res, sols les ganes d'apendre i passar una bona estoneta amb nosaltres ;)!!
Ah! I a l'esmorzar o al berenar convidem nosaltres!!

Ya tenemos el calendario del mes de octubre con todos los talleres. A medida que se acerque la fecha, publicaremos los carteles individuales.
Recordad que en todos los talleres que hacemos en Papers de Sucre el material está incluido y no tenéis que traer nada, sólo las ganas de aprender y pasar un ratito con nosotras ;)!!
Ah! Y al desayuno o a la merienda invitamos nosotras!!


Tallers de Pastisseria creativa:
Talleres de Pastelería creativa:

amb la Belén de Tus Dulces Caprichos:

Modelat amb fondant:
Dissabte, 11 d'octubre de 10:30 a 13:30h (30€)
Modelado con fondant:
Sábado, 11 de octubre de 10:30 a 13:30h (30€)

En aquest taller us ensenyarem a modelar el fondant a mà, amb les eines de modelar i utlitzarem expuslors, talladors, texturitzadors,... Tot el que et cal saber per fer les teves figures per decorar les teves creacions!!
En este taller os enseñaremos a modelar el fondant a mano, con la herramientas de modelar y utlizaremos expulsores, cortadores, texturizadores,... Todo lo que necesitas saber para hacer tus figuras para decorar tus creaciones!!

Cupcakes Halloween:
Dissabte, 18 d'octubre de 17:00 a 20:30h (40€)
Cupcakes Halloween:
Sábado, 18 de octubre de 17:00 a 20:30h (40€)

Farem 6 cupcakes decorats amb fondant i buttercream. Tenyirem la buttercream i utilitzarem diferents boquilles per crear efectes, i modelarem a mà i farem servir expulsors i talladors pel fondant. Tot per crear 6 cupcakes terrorífics que us emportareu a casa en una caixeta!!
Haremos  6 cupcakes decorados con fondant y buttercream. Teñiremos la buttercream y utilizarems diferentes boquillas para crear efectos, y modelaremos a mano y utilizaremos expulsores y cortadores para el fondant. Todo para crear 6 cupcakes terroríficos que os llevaréis a casa en una cajita!!

Galetes de Halloween:
Dissabte, 25 d'octubre de 17:00 a 20:30h (40€)
Galletas de Halloween:
Sábado, 25 d'octubre de 17:00 a 20:30h (40€)

En aquest taller farem galetes que decorarem amb fondant i amb glassa. Tenyirem la glassa i us ensenyarem a aplicar-la, i modelarem a mà, tallarem i farem servir eines per al fondant. Tot per fer unes creacions que facin molta por, i us les emporteu a casa!!
En este taller haremos galletas que decoraremos con fondant y con glasa. Teñiremos la glasa y os enseñaremos a aplicarla, y modelaremos a mano, cortaremos y utilizaremos herramientas para el fondant. Todo para hacer unas creaciones que den mucho miedo, y os las lleváis a casa!!


Tallers d'Scrapbooking:
Talleres de Scrapbooking:

Receptari amb la Marta de dedoblecara:
Dissabte,  11 d'octubre de 17:30 a 20:00h (25€)
Recetario: 
Sábado, 11 de octubre de 17:30 a 20:00h (25€)

Taller pensat per aquells que us esteu introduïnt en el mon de l'scrap. Farem un receptari amb una estructura senzilla, i utilitzarem decoracions de fusta, envellirem amb titnes Distress, i farem servir troquels i la Big Shot... Per guardar totes les teves receptes preferides!!
Taller pensado para aquellos que os estáis introduciendo en el mundo del scrap. Haremos un recetario con una estructura sencilla, y utilizaremos decoraciones de madera, envejeceremos con tintas Distress, y utlilizaremos troqueles y la Big Shot... Para guardar tosas tus recetas favoritas!!

Decoració del Lletres amb la Marta de dedoblecara:
Dissabte, 18 d'octubre de 10:30 a 13:00h (25€)
Decoración de Letras:
Sábado, 18 de octubre de 10:30 a 13:00h (25€)

Torna el taller de decoració de lletres!! Tria la lletra que vulguis, la temàtica, el paper, les decoracions,... Farem servir tintes Distress, decoracions de fusta, cintes, troquels, aplicacions metàl·liques, la Big Shot,... El taller més personalitzat de Papers de Sucre!!
Vuelve el taller de decoración de letras!! Escoge la letra que quieras, la temática, el papel, las decoraciones,... Utilizaremos tintas Distress, decoraciones de madera, cintas, troqueles, aplicaciones metálicas, la Big Shot,... El taller más personalizado de Papers de Sucre!!

LO infantil amb la Rocío:
Dissabte, 25 d'octubre de 10:30 a 12:30h (20€)
LO infantil:
Sábado, 25 de octubre de 10:30 a 12:30h (20€)

Taller pensat per als més petits, per a que s'iniciïn en el mon de l'scrap. Farem un Lay Out (pàgina sencera), on farem un tastet de les tècniques bàsiques i de les eines: tintes, segells, washi tape, troqueladores, .... Haureu de portar una foto de 10x15cm
HTaller pensado para los más pequeños, para que se inicien en el mundo del scrap. Haremos un Lay Out (página entera) donde probaremos las técnicas y las herramientas básicas: tintas, sellos, washi tape, troqueladoras,... Tendréis que traer una foto de 10x15cm


Reserves: 
Reservas:
truca'ns al 931 931 872
llámanos al 931 931 872 
escriu-nos a papersdesucre@gmail.com
escríbenos a papersdesucre@gmail.com
o passa't a veure'ns per la botiga al c/ indústria, 159
o pásate a vernos por la tienda en la c/ indústria, 159