dimecres, 29 d’octubre del 2014

TALLERS NOVEMBRE

Ja tenim el calendari del mes de novembre amb tots els tallers, i ja encarats al Nadal (ja ho sabem que sembla que queda molt, però no ens adonarem i ja el tindrem aqui!!). A mida que s'acosti la data, publicarem els cartells individuals.
Recordeu que a tots els tallers que fem a Papers de Sucre el material està inclòs i no heu de portar res, sols les ganes d'apendre i passar una bona estoneta amb nosaltres ;)!!
Ah! I a l'esmorzar o al berenar convidem nosaltres!!

Ya tenemos el calendario del mes de noviembre con todos los talleres, y ya pensando en Navidad (ya sabemos que parece que queda mucho, pero no nos daremos cuenta y ya lo tendremos aquí!!). A medida que se acerque la fecha, publicaremos los carteles individuales.
Recordad que en todos los talleres que hacemos en Papers de Sucre el material está incluido y no tenéis que traer nada, sólo las ganas de aprender y pasar un ratito con nosotras ;)!!
Ah! Y al desayuno o a la merienda invitamos nosotras!!


Tallers de Pastisseria creativa:
Talleres de Pastelería creativa:

amb la Belén de Tus Dulces Caprichos:


Cupcakes amb modelat de flors:
Dissabte, 8 de novembre de 17:00 a 20:30h (40€)
Cupcakes con modelado de flores:
Sábado, 8 de noviembre de 17:00 a 20:30h (40€)

En aquest taller farem cupcakes i els deocrarem amb flors, que us ensenyarem a modelar amb pasta de modelar i fondant. La tenyirem i la treballarem. I com sempre, les vostres creacions us les emporteu a casa en una caixeta!!
En este taller haremos cupcakes que decoraremos con flores, que os enseñaremos a modelar con pasta de modelar y fondant. La teñiremos y la trabajaremos. Y como siempre, vuestras creaciones os las lleváis a casa en una cajita!!

Cupcakes Bàsic:
Dissabte, 15 de novembre de 17:00 a 20:30h (40€)
Cupcakes Básico:
Sábado, 15 de noviembre de 17:00 a 20:30h (40€)

Farem des de la massa fins a la decoració, utilitzant diferents tècniques amb boquilles per fer efectes, tenyir buttercream, i farem servir talladors, expulsors, i modelat a mà,... tot el que et cal per començar en aquest món dels cupcakes!!  
Haremos  desde la masa hasta la decoración, utilizando diferentes técnicas con boquillas para hacer efectos, teñir la buttercream, y utilizaremos cortadores, expulsores, y modelados a mano,... todo lo que necesitas saber para empezar en este mundo de los cupcakes!!.

Modelat amb fondant:
Dissabte, 22 de novembre de 17:00 a 20:30h (40€)
Modelado con fondant:
Sábado, 22 de noviembre de 17:00 a 20:30h (40€)


En aquest taller us ensenyarem a modelar el fondant a mà, amb les eines de modelar i utlitzarem expuslors, talladors, texturitzadors,... Tot el que et cal saber per fer les teves figures per decorar les teves creacions!!
En este taller os enseñaremos a modelar el fondant a mano, con la herramientas de modelar y utlizaremos expulsores, cortadores, texturizadores,... Todo lo que necesitas saber para hacer tus figuras para decorar tus creaciones!!

Galetetes de Nadal:
Dissabte, 29 de novembre de 17:00 a 20:30h (40€)
Galletitas de Navidad:
Sábado, 29 de noveimbre de 17:00 a 20:30h (40€)

En aquest taller farem galetes que decorarem amb fondant que modelarem a mà, tallarem i farem servir expulsors i les seves eines. Galetetes que podeu fer servir com a sorpresa dels calendaris d'advent o com a decoracions dels vostres regals de nadal!!
En este taller haremos galletas que decoraremos con fondant que modelaremos a mano, cortaremos y utilizaremos expulsores y herramientas para el fondant. Galletitas que podréis utilizar como sorpresitas del calendario de adviento o como decoraciones de vuestros regalos de Navidad!!


Tallers d'Scrapbooking:
Talleres de Scrapbooking:

Corona de paper amb la Rocío:
Dissabte,  8 de novembre de 10:00 a 14:00h (40€)
Corona de papel: 
Sábado, 8 de noviembre de 10:00 a 14:00h (40€)

En aquest taller farem servir el paper, tintes, plegadores, esprais, troquels,... però no per fer un àlbum, si no una corona, per decorar la porta o qualsevol racó de la casa. Un taller amb olor a Nadal que ja s'acosta
En este taller utilizaremos papel, tintas, plegadora, esprais, troqueles,.. pero no para hacer un álbum, sino para una corona de flores, para decorar la puerta o culaquier rincón de tu casa. Un taller con olor a Navidad, que ya se acerca

Decoració del Lletres amb la Marta de dedoblecara:
Dissabte, 15 de novembre de 10:30 a 13:00h (25€)
Decoración de Letras:
Sábado, 15 de noviembre de 10:30 a 13:00h (25€)

Torna el taller de decoració de lletres!! Tria la lletra que vulguis, la temàtica, el paper, les decoracions,... Farem servir tintes Distress, decoracions de fusta, cintes, troquels, aplicacions metàl·liques, la Big Shot,... El taller més personalitzat de Papers de Sucre!!
Vuelve el taller de decoración de letras!! Escoge la letra que quieras, la temática, el papel, las decoraciones,... Utilizaremos tintas Distress, decoraciones de madera, cintas, troqueles, aplicaciones metálicas, la Big Shot,... El taller más personalizado de Papers de Sucre!!

Targetes de Nadal amb la Marta de dedoblecara:
Dissabte, 22 de novembre de 10:30 a 13:30h (30€)
Tarjetas de Navidad:
Sábado, 22 de noviembre de 10:30 a 13:30h (30€)

I ja que fem cosetes de Nadal, com no fer les felicitacions? en aquest taller fem felicitacions de Nadal diferents, 100% handmade amb tintes, troquels, la bigshot, segells,... per desitjar bones festes als vostres amics i familiars. 
Y ya que estamos haciendo cositas de Navidad, como no hacer las felicitaciones? en este taller haremos las felicitaciones de Navidad diferentes, 100% handmade con tintas, troqueles, la bigshot, sellos,... para desear felices fiestas a vuestros amigos y familiares

Calendari d'advent amb la Marta de dedoblecara:
Dissabte, 29 de novembre de 10:00 a 14:00h (45€)
Calendario de adviento:
Sábado, 29 de noviembre de 10:00 a 14:00h (45€)

En aquesta ocasió farem un calendari decorant una estructura de fusta, plena de calaixets per guardar les sorpreses,... i al centre una creació única... papers, cintes, tags, segells, la bigshot, troquels, embossing,... una gran creació que us encantarà fer i veure ;)
En esta ocasión haremos un calendario decorando una estructura de madera, llena de cajoncitos para guardar sorpresas, ... y en el centro una creación única... papeles, cintas, tags, sellos, la bigshot, troqueles, embossing,... una gran creación que os encantará hacer y ver ;)


Reserves: 
Reservas:
truca'ns al 931 931 872
llámanos al 931 931 872 
escriu-nos a papersdesucre@gmail.com
escríbenos a papersdesucre@gmail.com
o passa't a veure'ns per la botiga al c/ indústria, 159
o pásate a vernos por la tienda en la c/ indústria, 159