dimarts, 9 de desembre del 2014

DESITJOS (TRANSFERÈNCIA D'IMATGES)

En aquest taller apendrem a fer la tècnica de transferència d'imatges sobre fusta. Personalitza una caixa de fusta, i a dins... un mini per apuntar 365 desitjos per aquest any que està a punt de començar. Farem servir troqueladores, la Big Shot, embossing fred i calent, i tot enquadernat amb la Bind it all!! T'ho perdràs? 

Material que heu de portar:
- una fotografia impresa en paper normal (no fotogràfic) en impresora làser, d'una mida màxima de 19,5 x 19,5 cm. Tingueu en compte que si porta alguna frase, l'heu d'imprimir amb efecte mirall (si no sabeu ben bé com fer-ho, envieu-nos un mail i us ajudarem)
- tarja vella

Com sempre la resta del material està inclòs i us convidem a esmorzar!!
Dissabte dia 13 de desembre de 16:30 a 20:30h
Preu 45€
El taller estarà impartit per la Marta de dedoblecara


En este taller aprenderemos a hacer la técnica de transferencia de imágenes sobre madera. Personaliza una caja de madera, y dentro... un mini para apuntar 365 deseos para este año que está a punto de empezar. Utilizaremos troqueladoras, la Big Shot, embossing frío y caliente, y todo encuadernado con la Bind it all! Te los vas a perder?

Material que tienes que traer:
- una foto impresa en papel normal (no fotográfico) en impresora láser, de una medida máxima de 19,5 x 19,5 cm. Tened en cuenta que si lleva alguna frase, la tenéis que imprimir con efecto espejo (sino sabes muy bien cómo hacerlo, envíanos un mail y te ayudamos).
- tarjeta vieja

Como siempre el resto del material está incluido y os invitamos a desayunar!!
Sábado día 13 de diciembre de 16:30 a 20:30h
Precio 45€
El taller lo impartirá Marta de dedoblecara.






Reserves:
al telèfon 931 931 872
o a la botiga al c/ indústria, 159 a Barcelona
Reservas:
al teléfono 931 931 872
o en la tienda en la c/ industria, 159 en Barcelona